Serveis 2018-09-06T10:57:16+01:00

Plats envasats per a professionals

Disposem de plats envasats per a tot tipus de professionals, des de restaurants, sales d’actes, càterings, distribuidors, vinoteques, xarcuteries…

Enviem els nostres plats envasats en barqueta i bossa al buit perque es conservin en perfectes condicions i obris només les racions que necessites.
Treballem amb els millors ingredients, cuinem amb passió i envassem amb la cura que mereixen els plats que creem.
veure plats

Assessorament i formació

Us assessorem i formem perquè apreneu tècniques de conservació de producte, condicions d’emmagatzematge, regeneració i emplatat del producte, per treure-li el màxim partit a la presentació, amb el vostre toc personal abans de fer-li arribar al comensal.

Registre Sanitari

Disposem del registre sanitari d’indústries i productes alimentaris de Catalunya (RSIPAC) per a realizar la producció, la transformació, l’elaboració, l’envasament, l’emmagatzematge, la distribució i el transport dels nostres plats.
Número de registre RSIPAC: 26.06447/CAT
Número de registre RGSEAA: 26.11101/B
logotip departament salut generalitat catalunya

 

Analítiques

Realitzem mitjançant procediments propis i a través de l’empresa CALITEC (laboratori agroalimentari de control de qualitat i assessoria) controls analítics des de la matèria prima fins al producte acabat, passant per totes les fases del procés, superfícies, ambients, manupuladors, etc…
Un dels trets principals es assegurar l’estudi de vida útil de cadascun dels nostres plats envassats.
logotip calitec

 

Seguretat alimentària

L’empresa Alitec Seguretat Alimentària ens realitza formació i assessoria en el disseny, implantació i verificació de processos de qualitat, higiene i seguretat alimentària per protegir la salubritat dels nostres aliments.
logotip alitec

  • plats preparats per a restaurants
  • plats preparats per a restaurants
  • plats preparats per a càterings

Càtering per a professionals
Càtering de professionals a professionals

Creem en les relacions que forjem amb les empreses amb les que servim, sempre amb productes de qualitat i facilitant el treball dels organitzadors.
T’acompanyem en conferències, events firals, reunions corporatives, formacions, casaments, festes, així com qualsevol event que desplegui recursos en els que necessiteu un càtering professional, incloent el suport logístic necessari.

Gràcies a la nostra metodologia de treball no tenim limitacions, així que organitzem càterings per a petits i grans events. Hem organitzat càterings per a petites celebracions i càterings per a grans convencions per a milers de persones.
Som capaços de realitzar cuina en directe per crear un “espectacle” de l’art de cuinar. També disposem de servei de cambrers en cas de que sigui necessari.

Explica’ns què necessiteu i us donarem solució.

Vols treballar amb nosaltres?

    [recaptcha]