Plats Preparats 2019-04-03T13:31:23+01:00

Brandada de Bacallà

Pes: 225g

Caducitat: 21 dies

Conservació: Nevera

Calamars amb Cors de Carxofa

Pes: 260g / 1000g

Caducitat: 27 dies

Conservació: Nevera

Callos amb Cigrons

Pes: 400g

Caducitat: 27 dies

Conservació: Nevera

Canelons de Centollo Gratinats

Pes: 350g (3 unitats)

Caducitat: 21 dies

Conservació: Nevera

Croquetes de Pollastre

40 unitats

Caducitat: 300 dies

Conservació: Congelador

Espinacs a la Catalana

Pes: 350g

Caducitat: 21 dies

Conservació: Nevera

Mandonguilles amb Salsa de Ceps

Pes: 300g

Caducitat: 25 dies

Conservació: Nevera

Massa de Bunyols de Bacallà

Pes: 1000g

Caducitat: 300 dies

Conservació: Congelador

Minicanelons farcits de Cep i Gamba

10 unitats

Caducitat: 25 dies

Conservació: Nevera

Mixt d ́Espinacs i Cigronets

Pes: 500g

Caducitat: 21 dies

Conservació: Nevera

Peus de Porc amb Salsa

Pes: 400g

Caducitat: 30 dies

Conservació: Nevera

Rossinyol amb Cua de Llagostí

Pes: 1000g

Caducitat: 25 dies

Conservació: Nevera

Rocs de Bacallà

25 unitats

Caducitat: 300 dies

Conservació: Congelador

Tallarines amb Rossinyol i Cua de Llagostí

Pes: 350g

Caducitat: 25 dies

Conservació: Nevera

Trinxat de Verdures

Pes: 420g / 1000g

Caducitat: 25 dies

Conservació: Nevera

Puré de Patates amb Pernil i Foie

Pes: 430g

Caducitat: 16 dies

Conservació: Nevera

Comanda plats envasats

    pu

      Plats Unitats
      Bacallà amb samfaina220g
      Brandada de bacallà225g
      Calamars amb cors de carxofa260g
      Calamars amb cors de carxofa 1000g
      Callos amb cigrons 400g
      Canelons de centollo gratinats 350g (3 unitats)
      Canelons de bacallà (6 unitats)
      Cigronets 300g
      Croquetes de pollastre 40 unitats (congelat)
      Cua de bou 475g (congelat)
      Espinacs amb calamars
      Espinacs a la catalana 350g
      Fideuada 2000g
      Fideus a la cassola 350g
      Llenties padrina 300g
      Massa de bunyols de bacallà 1000g (congelat)
      Mini mandonguilles amb bolets 1000g (congelat)
      Mini canelons farcits de cep i gamba 10 unitats
      Mongetes de Santa Pau 300g
      Peus de porc amb salsa 400g
      Puré de patates amb pernil i foie430g
      Rossinyol amb cua de llagostí 1000g
      Rocs de bacallà 25 unitats (congelat)
      Tallarines amb rossinyol i cua de llagostí350g
      Trinxat420g
      Trinxat1000g
    [recaptcha]