Casa meva és casa vostra, si és que hi ha cases d’algú

Ubicat al carrer Tetuán 102 de Sabadell, el Restaurant Tapes Boig té cabuda per a més de 70 comensals en un ambient acollidor i casolà. Amb 3 sales ( Dues grans i una més petita ) ideals per a celebrar esdeveniments d’empresa, sopars de grup o familiars. La nostra decoració és acollidora, amb tonalitats taronges de la fusta combinades amb el verd, el blanc i el gris. Configurant un toc d’elegància.

El nostre objectiu és fer-te sentir com a casa des del moment que entris per la porta, fent tot el possible per a que la teva experiència a casa nostra no et deixi indiferent i repeteixis.

Què més fem a Cal Boig?

Sopars de grup
Quants mes serem més riurem. Disposem d’una sala privada per poder donar-vos la privacitat que necessiteu per a les vostres celebracions.
Menús Personalitzats
Ens adaptem a les teves necessitats i pressupost. Adaptem el menú i ens posem a la teva disposició per que tot estigui com t’havies imaginat.
Cuina de Mercat per Emportar
Ara podrás disfrutar de tota la bojeria de la nostra cuina a casa. Plats per emportar i gaudir de la millor cuina de mercat de Sabadell.
VEURE PLATS PER EMPORTAR
Sopars de grup
Menús personalitzats
Per emportar

Frases plenes de bon gust per alimentar l'ànima

La bogeria es un plaer que només el boig coneix
John Dryden
John Dryden
Escriptor
Em vaig tornar boig amb llargs intervals d'horrible seny.
Edgar Allan Poe
Edgar Allan Poe
Escriptor
Quan un boig sembla totalment assenyat es el moment de posar-li la camisa de força
Edgar Allan Poe
Edgar Allan Poe
Escriptor