Productes de qualitat i exquisida elaboració

Ens basem en una cuina i en un ambient selectes amb un tracte al client molt personalitzat. Aquest és un dels nostres factors d’èxit. Els nostres clients han apostat per nosaltres des del primer dia que ens han conegut: pels nostres productes de gran qualitat i l’exquisida elaboració. Els agrada la nostra filosofia de fer i de treballar: No ho diem nosaltres, ens ho diuen ells… gràcies amics.

Si encara no ens coneixes, vine. Menja a gust i després torna quan vulguis. Ens agradarà tenir-te entre nosaltres i saludar-te en persona com m’agrada treballar, atenent cada taula personalment.

Casa nostra és casa teva. Aquest és el nostre esforç diari i la nostre millor recompensa: gaudir amb el que fem i fer-te gaudir. Aquesta professió ja m’ocupa més de 25 anys. No sé fer altre cosa. Si tornés a néixer tornaria a ser un apassionat; el Boig per la cuina de Tapes Boig.

CALAMARS AMB COR DE CARXOFA

Els productes de primera qualitat són una característica de la nostra cuina, els calamarsets de platja dels nostres plats en són un exemple.

MINI CANELONS DE CEPS I CUA DE GAMBA

La originalitat de les nostres tapes no et deixarà de sorprendre, els ja clàssics Mini canelons de cep i cua de gamba del Tapes Boig et faran perdre el cap.

TRINXAT DE LA CERDANYA

La cuina tradicional catalana és present a les nostres tapes, en plats que et faran retornar a casa l’àviai reviure sabors de sempre.

- EL XEF -

Joan Colomé Alacid
“boig per la cuina”

Nascut a Sabadell el 25 de novembre de 1971. Més de 25 anys dedicat a la professió.

A tots dos ens agrada la cuina… A mi cuinar, i a tu, menjar a gust… Per mi, des de ben petit sempre ha estat un goig el saber cuinar. La cuina m’embogia…el plaer de satisfer algú assaborint el que jo faig amb les meves mans, experimentant amb els sabors… deleitant amb un bon menjar i una presentació al plat exquisida.

És així de senzill: em considero un boig per la cuina, perquè és pura vocació. Llavors, quin nom havia de triar per al meu restaurant; Tapes Boig.

Benvinguts a casa meva, casa vostra, amics.

Joan Colomé

Joan Colomé

Xef

- LA NOSTRA FILOSOFIA -

Ens basem en una cuina i en un ambient selectes amb un tracte al client molt personalitzat.

Aquest és un dels nostres factors d’èxit. Els nostres clients han apostat per nosaltres des del primer dia que ens han conegut: pels nostres productes de gran qualitat i l’exquisida elaboració. Els agrada la nostra filosofia de fer i de treballar: No ho diem nosaltres, ens ho diuen ells… gràcies amics.

Si encara no ens coneixes, vine. Menja a gust i després torna quan vulguis. Ens agradarà tenir-te entre nosaltres i saludar-te en persona com m’agrada treballar, atenent cada taula personalment.

Casa nostra és casa teva. Aquest és el nostre esforç diari i la nostre millor recompensa: gaudir amb el que fem i fer-te gaudir. Aquesta professió ja m’ocupa més de 25 anys. No sé fer altre cosa. Si tornés a néixer tornaria a ser un apassionat; el Boig per la cuina de Tapes Boig.

La bogeria es un plaer que només el boig coneix
John Dryden
John Dryden
Escriptor
Em vaig tornar boig amb llargs intervals d'horrible seny.
Edgar Allan Poe
Edgar Allan Poe
Escriptor
Quan un boig sembla totalment assenyat es el moment de posar-li la camisa de força
Edgar Allan Poe
Edgar Allan Poe
Escriptor